Rocket Recruitment, heeft drie belangrijke focuspunten. Ten eerste streven we naar het faciliteren van de meest excellente en verrassende recruitment journey voor de kandidaten van onze opdrachtgevers. Daarnaast richten we ons op kostenbesparing en efficiëntie in het recruitment proces, zowel voor de organisatie als de kandidaten. Tot slot is onze specialiteit het bedenken van originele recruitment campagnes, waarbij we het hele traject van concept tot uitvoering begeleiden.

Als consultancybedrijf wil Rocket Recruitment organisaties leren hoe ze zelf het beste talent kunnen werven. Ons motto is niet voor niets "Recruitment ain't rocket science". Ons team bestaat uit enkele van de beste creatieve recruiters en professionals van Nederland, waaronder een designer, recruitment fotograaf, recruitfluencer en creatieve Zen Master, allemaal onder leiding van Martijn Smit.

Onze trajecten beginnen vaak met een analyse, gevolgd door advies en implementatie van een nieuw recruitment proces en technologie om het proces inzichtelijk en kosteneffectief te maken. Onze consultants werken op basis van fixed-price afspraken of op uurbasis. Vaak helpen we organisaties ook bij het ontwikkelen van hun employer value proposition en bedenken we samen met ons creatieve team een campagne die aansluit bij de doelgroep die zij willen bereiken. Dit is hoe we de meeste van onze consultancy trajecten aanpakken.

 

 

 

Onze associates :

 

Omdat sommige opdrachten, ook specifieke kennis behoeven, werkt Rocket Recruitment met een select gezelschap interim recruitment managers. Rocket Recruitment werkt alleen met de beste mensen in de markt. Onze associates hebben allen minimaal 10 jaar ervaring op het gebied van Recruitment, HR, change management,  employer branding of recruitment tech.  Onze associates hebben allen specifieke branche kennis dit varieert van o.a techniek, overheid,  IT tot financial service industrie.  

Onze Partners:

 

Best in class and best of breed 

Als Rocket Recruitment vinden wij dat je recruitment samen moet doen met de beste partijen in de markt.

 

Tijdelijke recruiters en vaste recruiters

 

Rocket Recruitment kan organisaties voorzien van tijdelijke capaciteit of vaste recruiters. Vaste functies verzorgen wij zelf in onze unieke Rocket Recruitment EX. Heeft u behoefte aan tijdelijk invulling  van een Recruitment managment rol dan kunnen wij een associate beschikbaar stellen, ligt de focus op sourcing of uitvoerend recruitment hebben wij een strategische samenwerking met een aantal recruitment partijen in de Nederlandse markt. 

 

 

 

 

Recruitment Tech

Wij werken samen met een aantal van de meest innovatieve spelers in de nationale en internationale recruitment tech markt.

 

Optimaal proces & optimaal ATS

 

Wij geloven echter heilig in best of breed oplossingen voor onze opdrachtgever. Afhankelijk van het proces zullen wij het systeem adviseren dat het beste bij jouw wervingsuitdaging past. Hierin werken wij onder andere samen met het Recruitment innovation Lab.