Bij ons draait het om drie dingen. Hoe zorg ik dat ik de meest excellente en verassende recruitment journey voor mijn kandidaten kan faciliteren. Hoe richt ik mijn proces zo in dat ik kosten besparend kan werven en zo efficiënt mogelijk het recruitment proces kan laten verlopen voor de organisatie en de kandidaten. Onze specialiteit is het bedenken van originele Recruitment campagnes voor onze opdrachtgevers. Dit traject begeleiden wij van concept tot uitvoering.

 

Consultancy

 

Rocket Recruitment wil organisaties eigenlijk zelf leren hoe ze het beste talent kunnen werven voor hun organisatie. Ons motto is niet voor niks Recruitment ain't rocket science. Het team van Rocket Recruitment bestaat uit een aantal van de beste creatievelingen en recruiters van Nederland. Ons team bestaat o.a. uit een designer, een Recruitment fotograaf, een recruitfluencer en een creatieve Zen Master, dat allemaal onder leiding van Martijn Smit.

 

Meeste trajecten die wij doen starten met een analyse dan een advies en dan een implementatie van een nieuw Recruitment proces en technologie om het proces inzichtelijk en kosten besparend te maken. Onze consultants werken op fixed price afspraak of op uur basis. Vaak opgevolgd met een traject waarin wij een organisatie helpen met het ontwikkelen van de employer value proposition en samen met het creatieve team van Rocket Recruitment bedenken wij een campagne die aansluit bij de doelgroep die jullie willen bereiken als organisatie. De meeste van onze consultancy trajecten vliegen wij als volgt aan. 

 

 

 

 

Onze associates :

 

Omdat sommige opdrachten, ook specifieke kennis behoeven, werkt Rocket Recruitment met een select gezelschap interim recruitment managers. Rocket Recruitment werkt alleen met de beste mensen in de markt. Onze associates hebben allen minimaal 10 jaar ervaring op het gebied van Recruitment, HR, change management,  employer branding of recruitment tech.  Onze associates hebben allen specifieke branche kennis dit varieert van o.a techniek, overheid,  IT tot financial service industrie.  

Onze Partners:

 

Best in class and best of breed 

Als Rocket Recruitment vinden wij dat je recruitment samen moet doen met de beste partijen in de markt.

 

Tijdelijke recruiters en vaste recruiters

 

Rocket Recruitment kan organisaties voorzien van tijdelijke capaciteit of vaste recruiters. Vaste functies verzorgen wij zelf in onze unieke Rocket Recruitment EX. Heeft u behoefte aan tijdelijk invulling  van een Recruitment managment rol dan kunnen wij een associate beschikbaar stellen, ligt de focus op sourcing of uitvoerend recruitment hebben wij een strategische samenwerking met een aantal recruitment partijen in de Nederlandse markt. 

 

 

 

 

Recruitment Tech

Wij werken samen met een aantal van de meest innovatieve spelers in de nationale en internationale recruitment tech markt.

 

Optimaal proces & optimaal ATS

 

Wij geloven echter heilig in best of breed oplossingen voor onze opdrachtgever. Afhankelijk van het proces zullen wij het systeem adviseren dat het beste bij jouw wervingsuitdaging past. Hierin werken wij onder andere samen met het Recruitment innovation Lab.