Rocket Recruitment is opgericht door Martijn Smit. De Nederlandse recruitment industrie kent weinig rebellen, maar Martijn Smit staat al 25 jaar synoniem met recruitment rebel, voorloper en thoughtleader op het gebied van talent, employer branding en recruitment.   Martijn heeft o.a. , met zijn toenmalig bedrijf Ditro het eerste Rec2Rec en RPO bureau opgezet in Nederland. Ook is hij spreker op menig recruitment event, is hij een  bekende recruitment blogger en is jaren lang directeur geweest van Werken.FM. 

 

Hij is Rocket Recruitment gestart vanuit de filosofie dat ondernemingen moeten inzetten op verassen, innovatie, recruitment technologie en de menselijke maat. Martijn heeft gewerkt als  corporate recruiter of als  recruitment manager voor organisaties als Vattenfall, KPNQwest, Transdev/Connection, KPMG Consulting, Achmea. Op dit moment is Martijn naast directeur van Rocket Recruitment ook Talent Acquisition Lead van T-Mobile. 

De consultants, de coaches, de associates en de strategische partners die voor en met Rocket Recruitment samen werken, zijn allen bekend om hun eigenzinnige aanpak op het gebied van het recruitment proces. Wij zijn heel trots op onze Rocketeers.