Rocket Recruitment is opgericht door Martijn Smit. In de Nederlandse recruitment industrie zijn er weinig rebellen te vinden, maar Martijn Smit is al 25 jaar een pionier en thought leader op het gebied van talent, employer branding en recruitment. Met zijn voormalige bedrijf Ditro heeft hij onder andere het eerste Rec2Rec en RPO bureau van Nederland opgezet. Martijn is een bekende spreker op recruitment evenementen en heeft jarenlang als directeur bij Werken.FM gewerkt.

Martijn heeft Rocket Recruitment opgericht vanuit de overtuiging dat organisaties zich moeten richten op innovatie, recruitment technologie en het menselijke aspect om succesvol te zijn. Hij heeft gewerkt als corporate recruiter of recruitment manager voor organisaties als Vattenfall, KPNQwest, Transdev/Connection, KPMG Consulting en Achmea. Momenteel is Martijn, naast directeur van Rocket Recruitment, ook Talent Acquisition Manager van Croonwolter&dros

Bij Rocket Recruitment werken consultants, coaches, associates en strategische partners samen die bekend staan om hun eigenzinnige aanpak in het recruitmentproces. We zijn erg trots op onze Rocketeers.