Sta jij wel eens bij jezelf stil ?

In deze tijd is het goed om ook eens stil te staan bij jezelf. Als recruiter ben je elke dag bezig met andermans talent, is het niet tijd om stil te staan bij jouw eigen talent. Rocket Recruitment heeft speciaal voor recruiters een bijzonder coachingstraject opgesteld. Waar wij niet alleen stilstaan bij jouw professionele groei, maar ook je persoonlijke groei.

 

Het coachingstraject bestaat uit drie onderdelen:

 

Wonderlijke wervingswandeling : Hoe kan je het beste zen zijn

De deelnemer zal een wonderlijke wervingswandeling hebben met onze eigen Zen Master Norberto. Hij zal in gesprek gaan met de deelnemer over zingeving, bewustwording en wat jij nodig hebt op persoonlijk vlak om te groeien, als mens en als recruiter. 

 

Coaching gesprek: Hoe kan je de beste recruiter zijn

Het tweede onderdeel is een online-coachingsgesprek met Martijn Smit. Martijn is al 25 jaar werkzaam in het recruitmentvak en zal gedurende zijn sessie vooral de focus leggen op, hoe jij in dit nieuwe tijdperk je, als recruiter, je  toch kan onderscheiden naar je kandidaten en vacaturehouders. Hierin zal de nadruk liggen op authenticiteit en passie voor het recruitmentvak. 

 

Kookworkshop: De ingrediënten van de ideale candidate experience

Het laatste onderdeel is een Online kook workshop van Martijn en Norberto over authenticiteit, onderscheidend vermogen en het bieden van de ultieme candidate experience. De deelnemers krijgen een ingrediënten pakket thuis gestuurd ( in deze workshop zitten maximaal 10 deelnemers). 

 

Wat krijg je :

  • Een wandeling met onze Zen Master ( 5 KM )
  • Een online coachingsgesprek met Martijn Smit ( 1 uur )
  • Een ingrediënten pakket voor de kook workshop
  • Een ontbijt/lunch/borrelplank tijdens de wonderlijke wervingswandeling
  • Start locaties van de wandeling : regio Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Rotterdam 

 

Prijs: Lager dan de Vaalserberg, de Vaalserberg is 322 meter hoog en ons traject kost 321 EUR exclusief BTW 

 

Wil jij jouw hele team laten deelnemen, een maatwerktraject of een losse coachingsessie van Martijn of Norberto, neem dan contact op met Saskia@rocketrecruitment.nl