Recruitment is a way of life: Een recruitment training volledig gericht op de startende recruiter. Welke skills moet men onder de knie krijgen om een goede recruiter te worden. 

 

 

Onderwerpen zijn o.a. Personal Branding, Social Media, Sourcen en hoe kietel ik een kandidaat

 

All You need is Love & Recruitment : een inspiratie sessie over hoe men kan inzetten op liefde en technologie voor de ideale candidate experience.  

 

 

 

Onderwerpen zijn o.a. media, best of breed, EVP, refferal recruitment, linkedin tot chatbots aan toe

 

Plaatsen met een Purpose: een speciale workshop voor mensen die werkzaam zijn bij sociale diensten en outplacement kantoren. Leer in deze praktische workshop over hoe je technologie kan inzetten om mensen aan het werk te helpen

 

Onderwerpen : hoe win je van een ATS, het beste linkedin profiel, plaatsen met je hart

 

Je EVP in een dag of twee : Een interactieve workshop met HR, Recruitment en medewerkers waar je samen op zoek gaat naar het onderscheidend vermogen van jouw organisatie. Wat maakt jou als werkgever uniek?

 

Onderwerpen : Wie is Henk, inzet van video, de EVP Pubquiz

 

Broadcast Your Talent: een workshop speciaal voor werkzoekenden. Welke stappen moet jij ondernemen om een baan te vinden in de huidige arbeidsmarkt? Hoe kan je inzetten op technologie om jou te helpen en hoe kan je in contact komen met werkgevers?

 

Onderwerpen: het beste LinkedIn profiel, hoe vind ik de baan die bij mij past, hoe bouw ik aan een netwerk.  

 

Wil je meer informatie over ons trainingsaanbod of wil jij een maatwerk workshop of een prijsopgave? Stuur dan een mail naar: saskia@rocketrecruitment.nl